torstai 13. syyskuuta 2012

Pohjimmaisia

Perinpohjin ärsyttävää. Minulla oli ihan siedettävän näköinen pohja käytössä, mutta se ei suostunut toimimaan IE:ssä lainkaan niin kuin piti, joten olen pakotettu vaihtamaan pohjan. Taas. Nyt on vuorikiipeilyolo, joten fiilistä vastaavasti menköön Bloggerin hieno kaukokaipuuta herättävä versio.. Onneksi täällä on nykyisin ulkoasun säätöön helppokäyttötoimintoja, niin tällainen wannabe-nörttikin pääsee ajoissa nukkumaan. Toista se oli silloin, kun aloittelin Bloggerin käyttöä ja värkkäsin jotain sivupalkin leveyksiä koodissa yritä-epäonnistu-yritä-epäonnistu-yritä-onnistu -tekniikalla. 

Adlibriksen paketti saapui tänään! Pääsen aloittamaan Hjorth & Rosenfeldin Oppipoikaa! Ei siis ole taaskaan ajankäyttöongelmia viikonloppuna :)

2 kommenttia:

Hannelen kirja-paratiisi kirjoitti...

Mulla on Firefox.
Käytän niitä standardipohjia.

Teresita kirjoitti...

Itsekin käytän Firefoxia tai nykyisin aika paljon Chromea. Niiden kanssa ei ole ollut ongelmia. Eniten niitä pohjien asetteluissa on vuosien varrella ollut IE:n kanssa. tosin voi olla myös käyttäjän vika, eli en ole osannut niitä sinne laittaa oikein.. Standardipohjat on hyvä juttu! Ne ainakin toimii.