tiistai 1. toukokuuta 2012

Elonmerkkejä

Piipahdin tänä iltana pitkästä aikaa täällä Kirjahyllyssä ja huomasin saaneeni kymmenen (!) uutta lukijaa hiljaiselostani huolimatta. Sehän merkitsee vain sitä, että pitää palata blogistaniin ja pian. Onkin ollut jo vähän ikävä. Talvi sattui tänä vuonna olemaan monessa mielessä kovin energiaa syövä, joten jotain jäi väkisin vähän huonommalle hoidolle. Tuntuu, että viimeisen kuukauden olen käyttänyt vaan kaikenlaisten muistilistojen läpikäyntiin. Aika saada jotain muuta ajateltavaa.

Olisikin hieman kommentoitavaa Tuulen nimestä, Anthony Bourdainista ja Nathalie-nimisestä naisesta. Ja ehkä piakkoin myös Riku Tannerista, jos vaan jaksan valvoa pari seuraavaa yötä lukiessa ;)

Huomasin tänään, että piha täyttyy sini- ja valkovuokoista, fasaanikukko on saapunut esittelemään haaremiaan ja rantaviiva on melkein saunan portailla. Selviä kevään merkkejä. Lampi on vielä vähän jäässä, mutta kajakki on jo uitettu. Enää pari päivää, niin pääsen tekemään pidempiä lenkkejä; siitä alkaa minun kesäni. Johan sitä lunta ja kylmää olikin aivan tarpeeksi!

Kivaa, että on uusia lukijoita eivätkä entisetkään ole mihinkään kadonneet! Toivon todella, että saan taas bloggaamisesta kiinni ja pääsen keskelle mahtavia kirjakeskusteluita!

3 kommenttia:

anni.M kirjoitti...

she's alive! tervetuloa takaisin!

Maria L. kirjoitti...

Kiva kun olet taas maisemissa ;)

Blogisi on viihtyisä paikka, kuulolle jäädän!

Jokke kirjoitti...

Minä olen yksi niistä lukijoista linkkasin omaan juttuuni sinun esittelyn "Risto Isomäki: Ydinvoima Fukushiman jälkeen" teoksesta