lauantai 22. lokakuuta 2011

Kirjamessuja odotellessa

 
Jees, kirjallisen vuoteni kohokohta on pienen hetken päässä. Kuten todettua blogini on vähän kriisissä, mutta jospa se siitä menisi ohi. Ehkäpä kirjamessuilta saisi lisää virtaa. Lisäksi minulla on (tällä kertaa) Todellinen Yritys saada lopputyö käsistäni ensi viikolla. Siinä on vielä itsestäni riippumattomia mutkia matkassa, mutta Yritys on hyvä. 

Ostin viime viikolla kirjakaupasta todella kauniin kirjan. A.S Byatt: Lasten kirja, jota todella odotan pääseväni lukemaan. Lisäksi lähikirjastoni muistivat minua tekstiviesteillä perjantaina. Utrion uusin ja Tervon Layla ovat saapuneet luettavikseni. Opinnäytelopputyöopiskelu-härdellistä pitää siis päästä irti ja pian!

Kauniita kansia on katseltu muuallakin: on taas se aika vuodesta, että Leena Lumilla on arvonta vuoden 2011 kauneimmista kirjoista. Mars osallistumaan (klikkaa kuvaa)!

5 kommenttia:

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Olen haaveillut tuosta Wyattin Lastenkirjasta ja toivon sitä joko joululahjaksi tai sitten palkitsen itse sillä joskus marraskuun pimeydessä. :)

Kirjamessuja odotan minäkin innolla.

Sara / p.s. rakastan kirjoja kirjoitti...

Sain eilen Lastenkirjan kirjastosta, ja sitä selailtuani (en ole vielä edes kunnolla aloittanut) tiedän haluavani kirjan omaan hyllyyni. Byattin Riivauksenkin haluaisin, enkä ole sitäkään vielä lukenut. :)

Kivaa kun et lopettanut bloggaamista. En ole tainnut koskaan aiemmin kommentoida, mutta olen lukenut blogiasi jo hyvän aikaa. :)

Hannelen kirja-paratiisi kirjoitti...

Byattista olen juuri alkanut kiinnostua..

Hannele kirjoitti...

P.S.
löysin halvalla kirjastomyynnistä

Maria L. kirjoitti...

Jostakin syystä sivusi latautui hitaasti. Säikähdin, että olet jo poistanut blogisi kun sivu ei alkanut latautua. Mutta se olikin vain nettitikun hitautta. Onneksi ;)

Oikein hyvää joulun aikaa sinulle, kirjarikasta joulua! :D