tiistai 5. huhtikuuta 2011

Arvonta suoritettu!

Onnetar, joka omistaa kolme traktoria (sininen, punainen ja oranssi), ja virallinen valvoja, joka omistaa melkein yhden (sininen), ovat nyt hoitaneet tehtävänsä.


Olin varannut kaksi pakettia, koska minusta oli hauskaa valita pakettien sisältöä. Onnetar kommentoi kaksi arpaa nostettuaan, että kaikissa Oikeissa Arpajaisissa on kyllä perinteisesti ollut kolme palkintoa. Niinpä lähtee vielä yksi pieni yllätyspalkinto. Eihän onnetarta voi vastustaa, etenkään virallisen valvojan läsnäollessa.


(Kotimaisten kielten tutkimuskeskuksen sivuilla olevan artikkelin mukaan joku intoutuu aina silloin tällöin pohtimaan, mikä on oikea nimitys miespuoliselle onnettarelle. No, mielestäni se on onnetar. Onhan nimismieskin nimismies vaikka olisi nainen.)


Joka tapauksessa onni suosi seuraavia henkilöitä:


1. palkinto Seikkailupaketti --- BOOKSY


2. palkinto Piristyspaketti --- KIRSI HIETANEN


3. palkinto Yllätys --- ARJA


Onnea voittajille ja kiitokset kaikille osallistumisesta! Ilmoitelkaa yhteystietonne teresitanblogi(at)gmail.com -osoitteeseen, niin pistetään paketit matkaan!

7 kommenttia:

Booksy kirjoitti...

Ji-haa! :D *hyppyjä, pomppuja, pöyrähdyksiä*

Kirsi Hietanen kirjoitti...

Iiihanaa! Kiitos oikein paljon!!

Arja kirjoitti...

Mahtavaa! Voitto! Kiitos paljon!

Hanna kirjoitti...

Oi, onnea voittajille!!! :)

Kirsi Hietanen kirjoitti...

Paketti tuli tänään laatikkoon! Piristys olikin paikallaan, sillä inha flunssa pakotti ottamaan sairaslomaa :( Ihania piristysjuttuja olit valinnut, oikein ISO kiitos vielä ja terveisiä onnettarelle!

Booksy kirjoitti...

Paketti tuli perille ja oli aivan mahtava! Ei ollut hyllyssä :-)

Arja kirjoitti...

Mullakin oli ja on flunssa ja vasta nyt sain raahauduttua postiin, mutta kiva pakettisi tulikin juuri sopivaan saumaan ilostuttamaan ja piristämään, kiitos, kaikelle on käyttöä :-)